Keurslager

TexHas is in Vlaanderen de bevoorrechte partner voor De Berkel en Keurslager voor het leveren van kleding uit de Keurslagercollectie. Bent u op zoek naar sloven, polo's, hemden, blousen of andere bedrijfskleding om het personeel van uw keurslager tot in de puntjes aan te kleden, dan komt u via de onderstaande link op het online bestelplatform van De Berkel en Keurslager. Hier kan u alles vinden dat u nodig heeft.

Wilt u uw kleding personaliseren met uw logo of met een ander ontwerp of heeft u vragen over uw bestelling? Twijfel dan niet TexHas te contacteren. Wij staan u met raad en daad bij zodat u de beste kleding krijgt die uw Keurslager verdient. Wenst u voor de bestelling een pasreeks bij u in de zaak zodat uw personeel alles rustig kan bekijken? Ook dat is mogelijk na een simpel telefoontje of mail.

Keurslagercollectie door De Berkel
Exclusief bij TexHas

Online bestelplatform

Via de onderstaande link kan u rechtstreeks naar het online bestelplatform van De Berkel dat speciaal voor alle keurslagers werd gemaakt. Via dit platform kan u al uw bestellingen doorgeven met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hulp nodig? Aarzel niet ons te contacteren.

Klik hier